Info Pembinaan Aplikasi Manzil Ayat 33

Manzil Ayat 33 adalah aplikasi yang dibangunkan oleh E Skills Productions untuk peranti Android dan iOS. Aplikasi ini menyediakan bacaan Manzil yang merupakan himpunan 33 ayat al Quran untuk kaedah penyembuhan dan pembentengan daripada Syaitan yang diajarkan oleh Rasulullah SAW.

Ciri-Ciri Aplikasi

  • Teks Bacaan Manzil
  • Video Bacaan & Ijazah Manzil
  • Audio Bacaan Manzil

Teks Bacaan Manzil

Aplikasi ini menyediakan teks bacaan lengkap Manzil, yang mengandungi 33 ayat Quran yang disusun untuk dibaca. Pengguna dapat memilih dan membaca bacaan Manzil lengkap atau ringkas dengan mudah melalui aplikasi ini.

Video Bacaan & Ijazah Manzil

Selain itu, aplikasi ini juga menyediakan video ijazah Manzil daripada Tuan Guru Dr Hj Jahid Bin Haji Sidek al-Khalidi untuk rujukan pengguna.

Audio Bacaan Manzil

Aplikasi ini dilengkapi dengan audio bacaan Manzil, untuk memudahkan pengguna untuk mendengar dan mengikuti bacaan dengan baik. Pengguna dapat memilih untuk mendengarkan bacaan melalui aplikasi ini, memberikan pengalaman yang lebih menyeluruh dalam menghayati dan mengamalkan bacaan Manzil ini.

Aplikasi Manzil ini dibangunkan oleh E Skills Productions bertujuan untuk memudahkan pengguna dalam membaca dan menghayati amalan Manzil atau Ayat 33. Dengan adanya teks bacaan Manzil, audio bacaan, informasi tentang fadhilat membaca, dan tazkirah yang disediakan, pengguna dapat mengamalkan Manzil dengan lebih mudah dan mendapatkan manfaat spiritual yang tinggi.

KlienPusat Rawatan Islam Manarah
SkillsPembinaan Apps / iOS / Android