Jenis Produksi Video

Jenis produksi video yang ditawarkan pihak kami.

E Skills Productions ​menawarkan pelbagai jenis khidmat videografi  untuk komersial, individu, korporat dan institusi pembelajaran. Dalam 15 tahun operasi, kami mendapat kehormatan untuk menyediakan semua permintaan videografi samada untuk pelanggan komersial mahupun korporat.

Video Presentasi

Servis perkhidmatan produksi video demo kami meliputi produksi video demo DIY, video demo masakan, video ceramah rancangan bual bicara serta video untuk paparan media sosial atau channel youtube.

Video Produk

Khidmat produksi video produk kami meliputi servis video eCommerce, video penjenamaan produk, video explainer, dan video proses yang sesuai untuk web, eCommerce dan media sosial.

Video Korporat

Khidmat produksi video korporat kami meliputi produksi video interview, apa jua video event serta program anjuran syarikat, video profail syarikat, video teaser syarikat dan juga video dekorasi dalaman.

Video Tutorial

Khidmat produksi video tutorial adalah untuk anda yang ingin menjual skill dan kemahiran anda. Ia meliputi video tutorial masterclass untuk kelas online seperti SkillShare, Akademi2u & MyMasterchef.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan produksi video kami.

MOHON QUOTATION

Bersama Kami

1. Ceritakan serba sedikit tentang projek video yang ingin anda hasilkan.

2. Cadangkan lokasi pengambaran anda.

PERBINCANGAN LANJUT

Dengan Kami

1. Anda akan dihubungi oleh pihak kami untuk perbincangan lanjut tentang projek video.

2. Kesepakatan dimeterai bersama untuk bajet, lokasi, konsep video dan masa projek.

PROSES PENGAMBARAN

Video Shoot

1. Krew production kami akan mula melakukan sesi pengambaran.

2. Pihak pelanggan boleh hadir di lokasi sewaktu pengambaran.

PENGHANTARAN

Video

1. Setelah video anda selesai disunting, anda akan menerima e-mel dan telefon.

2. Anda boleh Log masuk ke akaun anda untuk menyemak dan memuat turun video anda.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang di bahagian atas setiap halaman.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta bukan eksklusif! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Ya, semua video akan dihantar dalam format FULL HD iaitu 1080p.

Kesemua video yang sudah siap disunting akan diberikan kepada anda dalam format .mp4

Sekiranya anda memerlukan produk kembali, anda mesti memilih pilihan yang sesuai semasa pembayaran dan menyertakan label penghantaran balik produk semasa penghantaran kepada kami.

You've just added this product to the cart: