Jenis Fotografi Potret

Jenis fotografi potret yang ditawarkan pihak kami.

Kami menawarkan servis fotografi potret atau dikenali sebagai headshot. Fotografi potret ini sangat penting untuk menunjukkan identiti anda di sebalik foto yang diambil.  Berikut adalah konsep fotografi potret yang ditawarkan pihak kami.

Fotografi Potret Bisnes

Potret Wajah

Potret Figura

Potret Berkumpulan

FOTOGRAFI POTRET

Apabila berbicara tentang potret profesional, mendapatkan jurufoto profesional adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan hasilnya. Dengan hasil imej foto berkualiti tinggi, anda dapat meraih keuntungan daripada hasil potret profesional.

Apabila anda ingin memanfaatkan peluang terbaik untuk perniagaan dan bisnes anda, gambaran potret profesional boleh membantu. Ini kerana dengan kualiti dan gaya foto potret yang profesional, dapat membantu anda menyampaikan mesej secara halus. Foto potret boleh memberi banyak maklumat mengenai keperibadian anda dan juga dapat mencerminkan etika perniagaan anda.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan fotografi potret kami.

MOHON QUOTE

Dengan Kami

1. Klik bütang 'MOHON QUOTE' yang disediakan.

2. Pilih jenis fotografi potret yang anda ingini.

PERBINCANGAN LANJUT

Dengan Kami

1. Tunggu respon kami atau anda boleh terus berbincang dengan kami melalui WhatsApp.

2. Perbincangan dimeterai tentang bajet, deposit, tarikh dan masa serta lokasi fotografi.

3. Surat kontrak akan diberikan secara online untuk ditandatangani oleh kedua-dua pihak.

PROSES FOTOGRAFI

Dilakukan

1. Pada hari dan masa yang telah ditetapkan, jurufoto kami akan melakukan sesi fotografi.

2. Selepas selesai sesi fotografi, anda diminta terus untuk memilih gambar foto yang anda ingini.

PENGHANTARAN

Foto

1. Setelah suntingan foto anda selesai, anda akan menerima e-mel dan pesanan WhatsApp atau telefon.

2. Anda boleh Log masuk ke akaun anda untuk menyemak dan memuat turun gambar / video anda.

FOTOGRAFI
POTRET WAJAH

Khidmat Fotografi Potret Wajah Untuk Bisnes atau Eksekutif.

Dalam dunia perniagaan, dengan mempamerkan kewibawaan diri, anda akan dapat menarik keyakinan pelanggan untuk terus menggunakan khidmat atau servis perniagaan anda.

Ramai di kalangan pelanggan yang datang kepada kami mengadukan tentang hal permasalahan ini. Mereka mempunyai profil media sosial yang sempurna dan mempunyai portfolio yang bagus, namun mereka tidak dapat memperoleh perhatian yang mereka mahukan untuk perniagaan mereka.

Dan jawapannya terletak pada foto potret wajah mereka yang tidak profesional. Ini adalah sebab utama mengapa pelanggan tidak mahu berhubung dengan perniagaan mereka. Kekurangan potret eksekutif yang membuatkan syarikat kehilangan perniagaan mereka.

Oleh itu, jika anda berhasrat untuk mendapatkan respek dan perhatian yang diperlukan oleh jenama dan perniagaan anda, maka gambar potret wajah untuk bisnes perniagaan terbaik yang hanya dapat membantu anda.

FOTOGRAFI
POTRET FIGURA

Khidmat Fotografi Potret Figura Untuk Bisnes atau Eksekutif

Sama seperti potret wajah, potret figura juga mampu membantu memperlihatkan kewibawaan anda. Dengan pose tertentu, potret figura ini dalam menampilkan keyakinan dan keunggulan diri anda.

Potret figura eksekutif yang luar biasa mempunyai kekuatan untuk menarik perhatian pelanggan anda dari saat pertama. Dengan menyewa jurugambar profesional yang tepat di Semenanjung Malaysia, anda dapat memastikan gambar anda adalah perkara pertama yang dapat dikaitkan oleh pelanggan dengan perniagaan anda. Gambar profesional potret figura anda dapat membantu memberikan daya tarikan dan memastikan pelanggan anda tidak beralih kepada pesaing.

Fotografi potret figura ini sesuai untuk anda letakkan dalam profail anda, di dalam laman web mahupun di dalam laman LinkedIn anda.

FOTOGRAFI POTRET
BERKUMPULAN

Khidmat Fotografi Berkumpulan Secara Cinematic.

Dengan banyak alasan untuk mendapatkan gambar potret anda, anda kini harus mengetahui betapa pentingnya jurufoto profesional. Tanpa paparan potret anda dalam perniagaan, pelanggan akan mengalami kesukaran untuk mengenali anda. Dan tanpa foto potret yang tepat untuk mewakili diri dan bisnes anda, tahap keyakinan yang anda miliki juga akan berkurangan.

Bagitu juga dengan potret kumpulan untuk perniagaan anda. Jurugambar amatur tidak akan dapat membantu anda membangkitkan kepercayaan kepada pelanggan anda dan ini juga amat tidak baik untuk perniagaan anda. Sekiranya anda perlu mengekalkan standard profesional untuk perniagaan anda, anda lebih baik menghubungi Fotografi E Skills ​​untuk pengalaman fotografi potret berkumpulan terbaik.

Setelah anda memutuskan untuk mengambil gambar potret berkumpulan profesional, anda perlu tahu apa yang diharapkan dari sesi fotografi profesional. Sesi fotografi potret bukanlah sesuatu yang perlu dibimbangkan. Di tangan jurufoto potret profesional, anda boleh mendapat hasil terbaik.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang di bahagian atas setiap halaman.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Ya, semua gambar berada pada resolusi maksimum yang dihantar oleh kamera setelah crop.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan fotografi kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

Sekiranya anda memerlukan produk kembali, anda mesti memilih pilihan yang sesuai semasa pembayaran dan menyertakan label penghantaran balik produk semasa penghantaran kepada kami.

You've just added this product to the cart: