Jenis Fotografi Makanan

Jenis fotografi makanan yang ditawarkan pihak kami.

Kami menawarkan servis fotografi makanan. Anda boleh membuat pesanan dalam talian dan membuat temujanji photoshoot dengan pihak kami.

Fotografi makanan sangat penting kepada pengusaha makanan, restoran mahupun hotel. Ini kerana pelanggan anda tidak dapat melihat produk makanan anda secara langsung, merasakan kesedapannya, atau menjamu selera, jadi fotografi makanan yang berkualiti dan terbaik tidak ternilai harganya. Dengan hanya paparan foto, pelanggan anda terasa lapar untuk menikmatinya.

Fotografi Makanan

Latar Putih

Lifestyle Kreatif

Pembungkusan Produk

Menu Resepi

FOTOGRAFI PRODUK
MAKANAN

Fotografi makanan ini amat penting terutamanya jika anda mempunyai premis makanan seperti hotel, restoran mahupun kafe. Apabila bakal pelanggan anda tidak dapat melihat rupa makanan anda secara langsung, fotografi produk yang berkualiti dan terbaik tidak ternilai harganya.

Dengan hanya paparan foto, pelanggan anda terasa lapar untuk menikmatinya. Namun, kesemua foto yang dipamerkan perlulah diambil secara profesional dan lazat apabila dipandang.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan kami.

LAKUKAN TEMPAHAN

Bersama Kami

1. Masukkan jumlah gambar yang anda perlukan dalam gaya tertentu dan klik "Tambah ke Troli".

2. Ulangi untuk setiap gaya gambar yang anda perlukan, teruskan ke kad dan pembayaran

POS PRODUK ANDA

Kepada Kami

1. Hantar produk anda ke studio kami.

2. Anda juga boleh menurunkan (drop off) atau menghantar produk ke alamat yang disediakan dalam e-mel pengesahan pesanan.

BERIKAN ARAHAN

Kepada Jurugambar Kami

Setelah anda membuat pesanan, jadualkan panggilan dan berikan arahan anda terus kepada jurugambar.

PENGHANTARAN

Foto atau Video

1. Setelah pesanan anda selesai, anda akan menerima e-mel.

2. Anda boleh Log masuk ke akaun anda untuk menyemak dan memuat turun gambar / video anda.

FOTOGRAFI
LATAR PUTIH

Khidmat Fotografi Makanan Latar Putih.

Bagi restoran dan penjual makanan, fotografi makanan latar putih dapat menunjukkan kepada pelanggan betapa sedap dan menyelerakan makanan mereka. Menarik perhatian pengguna sangat penting jika anda mahu mereka membeli produk makanan anda.

Fotografi makanan latar putih juga berfungsi untuk memantulkan cahaya lebih baik daripada warna lain, dan mampu mengelakkan kekaburan perincian dan sifat makanan anda atau gagal menggambarkan warnanya dengan tepat.

Sekiranya anda mendapati anda menghabiskan masa yang lama untuk mengedit di photoshop dengan foto yang sudah siap, maka anda akan lebih menghargai betapa mudahnya mengedit gambar yang diambil dengan menggunakan latar putih.

FOTOGRAFI
LIFESTYLE KREATIF

Khidmat Fotografi Makanan Lifestyle Kreatif.

Ketika mengambil fotografi makanan, kedudukan dan susunan makanan sangat penting. Cara anda meletakkan makanan dapat mengubah foto dan persepsi pelanggan sepenuhnya. Menggayakan gambar makanan sangat menyeronokkan - ia memerlukan perhatian terhadap segala perincian, pendekatan sistematik, dan juga imaginasi.

Justeru, fotografi lifestyle keatif ini mampu menjadikan gambar makanan anda lebih menarik dan hidup di mata pelanggan. Dengan hiasan dan prop yang pelbagai, ia akan menambah keinginan pelanggan untuk mengunjungi premis restoran ataupun hotel anda.

FOTOGRAFI
PEMBUNGKUSAN
PRODUK

Khidmat Fotografi Pembungkusan Produk Makanan.

Sekiranya anda menjual makanan atau minuman secara pek atau mempunyai pembungkusan, maka anda perlu mempunyai koleksi gambar produk yang sangat cantik yang menunjukkan produk dan bungkusannya.

Pembungkusan produk harus mempamerkan makanan atau minuman dengan jelas dan terperinci. Dalam erti kata lain, bukan sahaja labelnya perlu jelas, malah isi kandungan di dalam pembungkusan tersebut juga perlu jelas.

Segala yang berkaitan dengan perincian item makanan juga harus jelas - ini boleh merangkumi warna dan bilangan barang. Berbanding dengan gambar makanan untuk menu dan laman web, fotografi pembungkusan produk agak berbeza. Tujuannya adalah untuk mendorong pelanggan untuk membeli dan memakan produk ini.

FOTOGRAFI
MENU RESEPI

Khidmat Fotografi Menu Resepi.

Premis makanan seperti hotel, restoran mahupun kafe memerlukan gambar foto resepi mahupun gambar promosi. Kegagalan meletakkan gambar resepi yang menarik dan jelas, akan menjejaskan kunjungan pelanggan ke premis anda.

Selain gambar promosi, gambar makanan sangat penting untuk membuat menu yang indah dan laman web yang menarik.

Memberi gambaran yang tepat mengenai makanan anda pada menu sangat penting, terutamanya jika anda mempunyai pelanggan antarabangsa. Sebagai contoh, item dari menu anda mungkin tidak dikenali, jadi, pelanggan dapat melihat foto yang menakjubkan dan memahami apa yang boleh mereka makan di premis anda.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang di bahagian atas setiap halaman.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Ya, semua gambar berada pada resolusi maksimum yang dihantar oleh kamera setelah crop.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan fotografi kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

Sekiranya anda memerlukan produk kembali, anda mesti memilih pilihan yang sesuai semasa pembayaran dan menyertakan label penghantaran balik produk semasa penghantaran kepada kami.

You've just added this product to the cart: