Jenis Fotografi Kosmetik

Jenis fotografi kosmetik yang ditawarkan pihak kami.

Kami menawarkan fotografi kosmetik profesional di Malaysia. Menjual peralatan mekap dan solekan dalam talian memerlukan fotografi produk yang sangat baik dan set fotografi kosmetik yang khusus. Untuk menjadikan alat solekan bersinar dan kelihatan menarik kepada bakal pembeli, foto mesti menunjukkan item dengan pencahayaan yang sangat jelas dan sebaik mungkin

Latar Putih

Lifestyle

Fotografi Kosmetik

Kosmetik dgn Model

FOTOGRAFI PRODUK
KOSMETIK

Fotografi Produk Komersial MyEskills ​​menawarkan fotografi kosmetik. Anda boleh membuat pesanan dalam talian dan menghantar produk anda ke studio kami.

Apabila bercakap tentang fotografi kosmetik, ia merupakan kerja untuk profesional.Apabila bakal pelanggan anda tidak dapat melihat barang anda secara langsung, merasakan materialnya, atau mencubanya, fotografi kosmetik yang berkualiti dan terbaik tidak ternilai harganya.

Bercakap tentang pencahayaan, ini adalah salah satu perkara yang paling sukar untuk dilakukan dengan fotografi kosmetik. Banyak produk kosmetik dan solekan dibungkus dalam kotak atau botol reflektif berkilat. Objek reflektif ini menyebabkan cahaya terpantul dan menyukarkan jurugambar amatur untuk mendapatkan gambar berkualiti tinggi

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan kami.

LAKUKAN TEMPAHAN

Bersama Kami

1. Masukkan jumlah gambar yang anda perlukan dalam gaya tertentu dan klik "Tambah ke Troli".

2. Ulangi untuk setiap gaya gambar yang anda perlukan, teruskan ke kad dan pembayaran

POS PRODUK ANDA

Kepada Kami

1. Hantar produk anda ke studio kami.

2. Anda juga boleh menurunkan (drop off) atau menghantar produk ke alamat yang disediakan dalam e-mel pengesahan pesanan.

BERIKAN ARAHAN

Kepada Jurugambar Kami

Setelah anda membuat pesanan, jadualkan panggilan dan berikan arahan anda terus kepada jurugambar.

PENGHANTARAN

Foto atau Video

1. Setelah pesanan anda selesai, anda akan menerima e-mel.

2. Anda boleh Log masuk ke akaun anda untuk menyemak dan memuat turun gambar / video anda.

FOTOGRAFI
LATAR PUTIH

Khidmat Fotografi Kosmetik Latar Putih.

Fotografi latar putih kosmetik merupakan fotografi yang terbaik untuk paparan di marketplace Shopee, Lazada mahupun Amazon. Ia juga sesuai untuk dipaparkan pada pelbagai laman web dan boleh menjadi pilihan yang baik untuk membolehkan produk kosmetik anda mendapat perhatian pelanggan anda.

Latar putih juga berfungsi untuk membolehkan produk kosmetik tersebut menjadi bahan promosi dengan sendirinya. Ia boleh melahirkan rasa keterujaan kepada bakal pelanggan anda.

Malah, latar putih juga memudahkan proses anda mengedit gambar yang diambil pada masa akan datang.

FOTOGRAFI
DGN MODEL

Khidmat Fotografi Kosmetik Dgn Model.

Fotografi kosmetik dengan model juga antara jenis imej foto yang boleh dilakukan. Adakalanya, penggunaan model sebenar dalam fotografi kosmetik dapat membantu melariskan produk kosmetik dan alatan solekan tersebut.

Ini kerana, pelanggan dapat melihat hasil produk kosmetik tersebut pada wajah model yang memperagakan. Dan pelanggan membayangkan yang lebih baik tentang bagaimana produk kosmetik tersebut akan kelihatan pada wajah dan diri mereka.

FOTOGRAFI
LIFESTYLE

Khidmat Fotografi Kosmetik Lifestyle.

Fotografi Kosmetik Lifestyle juga boleh menjadi alternatif yang baik apabila anda tidak mempunyai masa atau anggaran untuk diperuntukkan kepada model.

Fotografi lifestyle sebegini akan menjadikan produk anda lebih elegan dengan prop dan latar yang berkaitan. Jurugambar profesional boleh menggunakan kepakarannya untuk menggambarkan produk kosmetik anda dengan tepat bersama dengan alam persekitaran.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang di bahagian atas setiap halaman.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Ya, semua gambar berada pada resolusi maksimum yang dihantar oleh kamera setelah crop.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan fotografi kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

Sekiranya anda memerlukan produk kembali, anda mesti memilih pilihan yang sesuai semasa pembayaran dan menyertakan label penghantaran balik produk semasa penghantaran kepada kami.

You've just added this product to the cart: