Jenis Fotografi Busana

Jenis fotografi busana yang ditawarkan pihak kami.

Kami menawarkan khidmat fotografi busana. Anda boleh membuat pesanan dalam talian dan menghantar produk anda ke studio kami.

Berikut adalah jenis fotografi busana untuk anda melihat dan memilih konsep fotografi yang diingini.

Fotografi Flat-Lay

Lay-flat

Fotografi Busana

Busana dgn Model

Busana Pada Mannequins

Fotografi Ghost Mannequins

Ghost Mannequins

FOTOGRAFI PRODUK
BUSANA

Sekiranya anda beranggapan bahawa anda hanya memerlukan beberapa gambar berkualiti tinggi untuk menjual produk anda, anda mungkin akan terkejut apabila mengetahui bahawa jumlah purata gambar yang digunakan oleh syarikat terkemuka adalah 8 keping untuk setiap busana bagi melariskan jualan mereka.

Apabila bakal pelanggan anda tidak dapat melihat barang anda secara langsung, merasakan materialnya, atau mencuba pakaian, fotografi produk yang berkualiti dan terbaik tidak ternilai harganya. Di sinilah E Skills Productions membantu merealisasikan impian dan hasrat anda.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan kami.

LAKUKAN TEMPAHAN

Bersama Kami

1. Masukkan jumlah gambar yang anda perlukan dalam gaya tertentu dan klik "Tambah ke Troli".

2. Ulangi untuk setiap gaya gambar yang anda perlukan, teruskan ke kad dan pembayaran

POS PRODUK ANDA

Kepada Kami

1. Hantar produk anda ke studio kami.

2. Anda juga boleh menurunkan (drop off) atau menghantar produk ke alamat yang disediakan dalam e-mel pengesahan pesanan.

BERIKAN ARAHAN

Kepada Jurugambar Kami

Setelah anda membuat pesanan, jadualkan panggilan dan berikan arahan anda terus kepada jurugambar.

PENGHANTARAN

Foto atau Video

1. Setelah pesanan anda selesai, anda akan menerima e-mel.

2. Anda boleh Log masuk ke akaun anda untuk menyemak dan memuat turun gambar / video anda.

FOTOGRAFI
FLAT-LAY

Khidmat Fotografi Flat-Lay.

Fotografi flat-lay busana telah menjadi kandungan asas dalam perniagaan eCommerce. Foto-foto ini menarik untuk dilihat, memungkinkan calon pelanggan anda untuk membayangkan menyarung pakaian tersebut.

Fotografi flat-lay juga mengurangkan perbelanjaan tambahan untuk menyewa model dan memberikan kawalan penuh kepada jurugambar dalam sesi fotografi pakaian.

Pendekatan fotografi ini boleh menjadi pilihan tepat untuk menampakkan kandungan perkataan atau grafik pada pakaian anda. Ini juga merupakan pilihan yang tepat untuk perniagaan yang menjual pakaian dan aksesori, kerana anda dapat memadankan aksesori untuk menjadi pakaian lengkap, sehingga pelanggan anda teruja untuk mendapat lebih banyak barang anda dalam satu paparan.Pelbagai latar belakang tersedia untuk sesi fotografi flat-lay. Latar belakang ini dapat membantu menyokong imej jenama anda seperti papan kayu atau board berwarna, dan sebagainya untuk menonjolkan pakaian anda.

FOTOGRAFI
LATAR PUTIH

Khidmat Fotografi Latar Putih.

Fotografi latar putih merupakan fotografi yang terbaik untuk paparan di marketplace Shopee, Lazada mahupun Amazon. Ia juga sesuai untuk dipaparkan pada pelbagai laman web dan boleh menjadi pilihan yang baik untuk membolehkan produk anda mendapat perhatian pelanggan anda.

Latar putih juga berfungsi untuk memantulkan cahaya lebih baik daripada warna lain, dan mampu mengelakkan kekaburan perincian dan sifat barang anda atau gagal menggambarkan warnanya dengan tepat.

Sekiranya anda mendapati anda menghabiskan masa yang lama untuk mengedit di photoshop dengan foto yang sudah siap, maka anda akan lebih menghargai betapa mudahnya mengedit gambar yang diambil dengan menggunakan latar putih.

FOTOGRAFI
DGN MODEL

Khidmat Fotografi Dengan Model.

Bergantung pada busana dan produk jualan anda, anda mungkin berminat menggunakan model untuk mempamerkan busana anda. Menggunakan model sebenar dalam foto anda dapat membantu pelanggan melihat bagaimana pakaian tersebut akan kelihatan di badan apabila disarungkan.

Gambar pada pelbagai model dengan bentuk dan ukuran saiz yang berbeza juga dapat memberi pelanggan anda idea yang lebih baik tentang bagaimana pakaian akan kelihatan pada mereka.

FOTOGRAFI
MANNEQUINS

Khidmat Fotografi Mannequins.

Fotografi dengan Mannequins boleh menjadi alternatif yang baik apabila anda tidak mempunyai masa atau anggaran untuk diperuntukkan kepada model.

Jurugambar profesional boleh menggunakan kepakaran nya untuk menggambarkan busana pakaian anda dengan tepat ketika dipakai. Mannequins juga boleh didapati dalam pelbagai saiz dan boleh digunakan untuk aksesori, pakaian kanak-kanak, dan pakaian dewasa.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang di bahagian atas setiap halaman.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Ya, semua gambar berada pada resolusi maksimum yang dihantar oleh kamera setelah crop.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan fotografi kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

Sekiranya anda memerlukan produk kembali, anda mesti memilih pilihan yang sesuai semasa pembayaran dan menyertakan label penghantaran balik produk semasa penghantaran kepada kami.

You've just added this product to the cart: