Jenis Fotografi Produk

Jenis perkhidmatan fotografi produk yang ditawarkan pihak kami.

Fotografi Produk Komersial MyEskills ​​menawarkan pelbagai jenis khidmat fotografi. Anda boleh membuat pesanan dalam talian dan menghantar produk anda ke studio kami.

Fotografi Busana

Dapatkan khidmat fotografi busana kami untuk hasil gambar yang lebih jelas dan berkualiti. Ia amat penting dalam menaikkan jualan perniagaan eCommerce anda.

Fotografi Kosmetik

Dapatkan khidmat fotografi kosmetik kami untuk paparan produk kosmetik menjadi lebih elegan. Ia amat penting untuk menimbulkan sifat keterujaan di kalangan bakal pelanggan anda.

Fotografi Makanan

Dapatkan khidmat fotografi makanan kami untuk gambar foto resepi masakan anda lebih enak dan menarik. Foto masakan yang jelas dan berkualiti mampu menaikkan selera sesiapa sahaja.

Fotografi Himpunan

Fotografi himpunan merupakan khidmat fotografi untuk satu jenis produk yang dirakam secara berkumpulan sehingga 5 item dalam satu foto. Ia amat popular untuk paparan iklan di laman sosial dan web.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan kami.

LAKUKAN TEMPAHAN

Bersama Kami

1. Masukkan jumlah gambar yang anda perlukan dalam gaya tertentu dan klik "Tambah ke Troli".

2. Ulangi untuk setiap gaya gambar yang anda perlukan, teruskan ke kad dan pembayaran

POS PRODUK ANDA

Kepada Kami

1. Hantar produk anda ke studio kami.

2. Anda juga boleh menurunkan (drop off) atau menghantar produk ke alamat yang disediakan dalam e-mel pengesahan pesanan.

BERIKAN ARAHAN

Kepada Jurugambar Kami

Setelah anda membuat pesanan, jadualkan panggilan dan berikan arahan anda terus kepada jurugambar.

PENGHANTARAN

Foto atau Video

1. Setelah pesanan anda selesai, anda akan menerima e-mel.

2. Anda boleh Log masuk ke akaun anda untuk menyemak dan memuat turun gambar / video anda.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang di bahagian atas setiap halaman.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Ya, semua gambar berada pada resolusi maksimum yang dihantar oleh kamera setelah crop.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan fotografi kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

Sekiranya anda memerlukan produk kembali, anda mesti memilih pilihan yang sesuai semasa pembayaran dan menyertakan label penghantaran balik produk semasa penghantaran kepada kami.

You've just added this product to the cart: